Hatay'da 200 yıllık tarihi ahşap bina yangında yanarak kül oldu! Hatay'da 200 yıllık tarihi ahşap bina yangında yanarak kül oldu!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen bir kazada, yol ayrımındaki bariyer otomobilin ön camından girip arka koltuğuna kadar ilerledi ve feci bir şekilde bir kişi hayatını kaybetti. Olay, Kuruçeşme Fatih Mahallesi D-100 kara yolunun İstanbul istikametinde gerçekleşti. Onur Kaya'nın kullandığı 61 AAJ 582 plakalı Tofaş marka otomobil, sürücünün kontrolünden çıkarak yol ayrımındaki bariyere saplandı. Çarpmanın etkisiyle bariyer otomobilin ön camından içeri girdi ve sağ arka koltuğa kadar ilerledi. Kazayı gören diğer sürücüler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.

Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkışan Onur Kaya çıkarıldı, ancak sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme polisinin çalışmalarının ardından Onur Kaya'nın cansız bedeni, otopsi işlemleri için Kocaeli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Kazanın sebep olduğu araç yoğunluğu nedeniyle D-100 Karayolu'nda trafik kontrollü olarak sağlandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: Haber Merkezi