Korkma Ben Yanındayımdizisinin oyuncu kadrosunda Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu ve Nilsu Berfin Aktaş gibi önemli isimler yer alıyor. Dizi,Merve Çolak tarafından yönetiliyor ve Erkan Birgören tarafından senaryolaştırılıyor.

Korkma Ben Yanındayım Dizisi Konusu

İnci, ailenin gözbebeği, çalışkan ve zeki bir öğrencidir. Maddi durumu iyi olmayan İnci, burslu olarak Ulusözler Koleji'ne kabul edilir. Bu kolejde, okul sahibinin oğlu olan Mert ile tanışır. Mert, zengin ve popüler bir gençtir, ancak mutsuz bir aile hayatı yaşamaktadır.

İnci ve Mert, ilk başlarda birbirlerine zıt karakterler olarak görünseler de zamanla yakınlaşmaya başlarlar. Birbirlerinde aradıkları desteği ve sevgiyi bulurlar.

Ancak, İnci'nin hamile kalması her şeyi değiştirir. Bu beklenmedik olay, iki gencin ve ailelerinin hayatlarını derinden etkiler.

Wim Wenders ve Koji Yakusho 43. İstanbul Film Festivali'nin Onur Konuğu Olarak İstanbul'da Wim Wenders ve Koji Yakusho 43. İstanbul Film Festivali'nin Onur Konuğu Olarak İstanbul'da

Dizide, İnci ve Mert'in yaşadığı zorluklar, ailelerinin tepkileri ve bu zorluklar karşısında nasıl bir tutum sergileyecekleri konu alınıyor. Aynı zamanda, toplumdaki önyargılar ve tabulara da değiniliyor.

“Korkma Ben Yanındayım” dizisi, aşk, aile, dostluk ve mücadele gibi temaları işleyen duygusal bir hikaye sunuyor.

Korkma Ben Yanındayım

Korkma Ben Yanındayım dizisinin oyuncuları arasında; Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Murat Aygen, Nilsu Berfin Aktaş, Didem Balçın, Eren Ören, Serhat Özcan, Erdem Kaynarca, Doğaç Yıldız, İpek Türktan yer alıyor.

Yıllar Sonra Aynı Dizide Buluşma: Günay Karacaoğlu ve Şevket Çoruh

Yıllar Sonra Aynı Dizide Buluşma: Günay Karacaoğlu ve Şevket Çoruh

1993 yılında evlenip 2004 yılında boşanan usta oyuncular Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu, yıllar sonra aynı dizide başrol oynayarak gündemi sarstı.

Çoruh ve Karacaoğlu'nun yeni dizideki partnerliği, magazin dünyasında ve sosyal medyada büyük ilgi gördü. İkilinin yıllar sonra tekrar bir araya gelmesi, hayranlarını heyecanlandırdı.

Bazı hayranlar, eski eşlerin tekrar bir araya gelmesini umut ederken, bazı izleyiciler ise ikilinin oyunculuk performanslarını merak ediyor.

Dizinin yapımcıları, Çoruh ve Karacaoğlu'nun uyumunun mükemmel olduğunu ve izleyicileri ekrana kilitleyeceklerini belirtiyor.

Bu gelişmeyle birlikte, dizinin reytinglerinin de yüksek olması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi