Son zamanlarda marketlerden alınan bazı ürünlerle ilgili şikayetlerini sosyal medya üzerinden paylaşan vatandaşlar, şirketlerin ürün kalitesini artırması veya muhafaza etme yöntemlerini geliştirmesi konusunda önemli bir etki yaratıyor. 

Küflü Çikolata Paylaşımı

''Küflenmiş çikolataya ilk defa şahit oluyorum''

SONDAKİKA : 1 Mayıs olaylarında gelişmeler devam ediyor: 11 tutuklama daha! SONDAKİKA : 1 Mayıs olaylarında gelişmeler devam ediyor: 11 tutuklama daha!

İş dünyasını bir araya getiren bir sosyal medya platformunda benzer bir durum yaşandı. Marketten aldığı çikolatanın beyazladığını ve küflendiğini fark eden bir kullanıcı, bu ürüne ait fotoğrafları hesabından paylaşarak şunları yazdı, "Kahve eşlikçilerime bakın, küflenmiş çikolataya ilk defa şahit oluyorum. Üstelik son tüketim tarihine daha var" ifadelerini kullanan kullanıcı paylaşımına "Muhtemelen tedarik zinciri sürecinde muhafaza koşullarında bir problem var". Satın aldığı çikolata markası Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nu etiketleyen kullanıcı, beklenmedik bir cevapla karşılaştı.

Küflü Çikolata Cevap

''Evindeki nem oranına bak''

Tunaoğlu, kullanıcının paylaşamına şu cevabı verdi, "Bu ürünler hayatta küflenmez biliyor musun? Hadi doğru diyelim. Sen bence acil şekilde evindeki nem oranına falan baya bir bakmalısın. Bir de linkedinde paylaşacak hiç başka içeriğinin olmaması ne acı. Haklısın prim yapmak için bize baya ihtiyacı var herkesin. Baksana aşağıya "çöp" falan yazanlara. Bizim avukatların marka Karalama, Marka değeri düşürme vs'den isteyeceğinden herkes habersiz. Ayrıca! Bize böyle bir durum olsa söyler telafisini istersin. Karşında senin dev Migros ve biz varız. Herkes ürünün öyle arkasındaki. Haydi size kolay gelsin. Avukatlarımız iletişime geçecektir sizinle ama ben kendi işimi kendim çözmeyi severim" 

Kaynak: Haber Merkezi