Meriç Acemi'nin senaryosunu kaleme aldığı, Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un başrollerini paylaştığı Kuş Uçuşu dizisinin 3. ve final sezonu fragmanı Netflix Türkiye tarafından yayınlandı. 14 Aralık'ta yayınlanan 2. sezonuyla büyük ses getiren ve haftalarca en çok izlenen dizi kategorisinden düşmeyen Kuş Uçuşu, 11 Nisan'da final sezonuyla izleyicilerle buluşacak.

Fragmanda Neler Var?

Fragmanda Neler Var?
Yayınlanan fragmanda, Lale Kıran'ın (Birce Akalay) medya dünyasındaki mücadelesi ile olan karmaşık ilişkisi ön plana çıkıyor. Fragmanda ayrıca, İbrahim Çelikkol'un canlandırdığı Kenan'ın da hikayede önemli bir rol oynayacağı görülüyor.

Yalı Çapkını’na transfer olacak isim şok geçirtti! Usta oyuncu artık kadroda Yalı Çapkını’na transfer olacak isim şok geçirtti! Usta oyuncu artık kadroda

Final Sezonunda Neler Olacak?
Dizinin final sezonunda Lale Kıran'ın medya dünyasındaki zirveye ulaşma mücadelesinin yanı sıra Ас̧ıkkafa ile olan ilişkisinin nasıl şekilleneceği merak konusu. Fragmanda Kenan'ın da Lale'nin hayatına yeniden girmesi heyecanı artırıyor.

Kuş Uçuşu Hakkında

Kuş Uçuşu Hakkında

Kuş Uçuşu, medya dünyasının karanlık yüzünü ve bu dünyada var olmaya çalışan bir kadının hikayesini anlatan bir dizi. Dizinin ilk sezonu 2022'de, 2. sezonu ise 2023'te Netflix'te yayınlandı. Dizi, her iki sezonuyla da büyük beğeni topladı ve izleyicilerden tam not aldı.

OYUNCU KADROSU VE KARAKTERLER
Birce Akalay - Lale Kıran
Miray Daner - Aslı Tuna
İbrahim Çelikkol - Kenan Sezgin
İrem Sak - Müge Türkmen
Burak Yamantürk - Selim Kıran
Defne Kayalar - Gül Simin
Zafer Ergin - Sulhi
Şifanur Gül - Güliz Tümer
Eren Çiğdem - Enver
Demircan Kaçel - Yusuf Tunca
Merve Hazer - Nihan
Bülent Çetinaslan - Ali
Elif Gökçe Özay - Özge
Ertan Ekmekçi - Nunu
Elif Kurtaran - Melisa
Merve Nil Güder - Mia
Muhammet Uzuner - Faruk
Özgür Daniel Foster - Onur
Melih Selçuk - Emre
Gülen Gedikoğlu - Hale İleri

Kuş Uçuşu Final Sezonu Ne Zaman Yayınlanacak?
Kuş Uçuşu'nun 3. ve final sezonu 11 Nisan 2024 tarihinde Netflix'te yayınlanacak.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ