Kuşadası’nı modern ve estetik bir turizm kenti haline getirmek ve köklü alt ve üstyapı sorunlarına çözüm üretmek için Başkan Ömer Günel’in başlattığı yatırım seferberliği tüm hızıyla sürüyor. Kuşadası Belediyesi’nin tüm ekipleri, kentteki her mahalleye kaliteli hizmet götürmek için yoğun bir çalışma yürütüyor. Bayraklıdede Mahallesi’nde çift koldan çalışan Kuşadası Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyle bölgedeki yolları sıcak asfaltla kaplarken Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleriyle de yeni bir park alanının yapımı için çalışmalarına devam ediyor.

Onlarca ilde acil alarm verildi! Tebdir almayan eyvah diyecek Onlarca ilde acil alarm verildi! Tebdir almayan eyvah diyecek

Ekipler tarafından toplam 1200 metrekarelik alanda yürütülen çalışmalar kapsamında, ilk etapta parktaki yürüyüş yollarının bordür taşları döşeniyor. Dolgu, bitkisel toprak serimi, sulama sisteminin kurulması, aydınlatma sistemi, çocuk oyun ve oturma grupları ile spor aletlerinin montajıyla devam edecek olan çalışmada, parkın zemininin bir bölümü de kauçuk malzemeden yapılacak. Parka yeni ağaçların dikilmesiyle sona erecek olan çalışmayla Kuşadası’nda aileler, çocuklarıyla birlikte sağlıklı bir ortamda kaliteli vakit geçirmeleri için yeni bir parka daha kavuşmuş olacak.

Kaynak: İHA