Milli Emlak Mersin, Giresun ve Konya illerinde bulunan toplam 20 arsa ve araziyi satışa çıkardı. Mersin, Giresun ve Konya illerindeki bu arsa ve araziler farklı büyüklüklerde ve konumlarda yer alıyor. Milli Emlak'ın satışa sunduğu bu gayrimenkuller potansiyel alıcılar için çeşitli fırsatlar sunuyor.

Mersin'de bulunan arsalar deniz manzaralı veya şehir merkezine yakın konumda olabilirken Giresun ve Konya'daki araziler tarım veya sanayi alanlarına yakın konumda yer alıyor. Her bir arsanın özellikleri ve konumu farklılık gösteriyor.

Milli Emlak'ın satışa çıkardığı bu arsa ve arazilerin fiyatları da çeşitlilik gösteriyor. İlgilenenlerin bu satışlar hakkında detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için Milli Emlak'ın resmi internet sitesini veya ilgili şubelerini ziyaret etmeleri gerekiyor. Bu fırsatları kaçırmamak adına gayrimenkul yatırımcıları ve arazi edinmek isteyenlerin zaman kaybetmeden harekete geçmeleri şart!

Mersin KDV’siz Arsa Satış Detayları

Mersin Mut Milli Emlak Şefliği 30 Nisan 2024 tarihinde saat 09:30'da düzenleyeceği ihaleyle 5 adet arsa ve araziyi satışa sunacak. Mut ilçesinde bulunan bu arsaların büyüklükleri 71,81 metrekare ile 21 bin 364 metrekare arasında değişiyor. Satışa sunulan arsalar KDV'den muaf tutulmuş olup fiyatları oldukça cazip. Başlangıç fiyatı 57 bin 500 TL olan arsalar 1 milyon 630 bin TL'ye kadar yükselebiliyor. 

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, Meclis'te sunum yapacak Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, Meclis'te sunum yapacak

Evi Arsasi Olanlara 5 Yil Uyarisi Bunu Yapmayana Milyonlarca Lira Ceza 16726

Giresun KDV’siz Arsa Satış Detayları

Giresun merkezde bulunan 6 adet arsa ve arazi ise 8 Mayıs 2024 tarihinde saat 09:00'da satışa çıkacak. Bu gayrimenkullerin büyüklükleri 19,52 metrekare ile 4 bin 36 metrekare arasında değişkenlik gösteriyor. KDV'den muaf olan arsaların fiyatları 147 bin TL'den başlamakta ve 2 milyon 676 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Konya KDV’siz Arsa Satış Detayları

Konya'nın Karatay Meram ve Selçuklu ilçelerinde bulunan toplam 9 adet arsa ve arazi için 9 Mayıs 2024 tarihinde saat 12:00'de satış ihalesi düzenlenecek. Bu arsaların büyüklükleri 700 metrekare ile 28 bin 378 metrekare arasında değişiyor. KDV'den muaf tutulan arsaların fiyatları ise 3 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Satışlarla ilgili detaylı bilgi ve başvuru şartları Milli Emlak resmi internet sitesi ve ilgili kurumlar üzerinden temin edilebilir. 

Editör: Buse Şenyürek