Lazio'nun İspanyol futbolcusu Luis Alberto, kariyeri ve geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Deneyimli orta saha oyuncusu, geleceğiyle ilgili kararlarını İtalyan medyası aracılığıyla kamuoyuna duyurdu. 31 yaşındaki oyuncu, 2027 yılına kadar yıllık 6 milyon euro kazandığı mevcut sözleşmesine ilişkin dikkat çekici bir karar aldı.

Luis Alberto Foto 1

Kendisine ödenecek olan parayı istemedi

Beşiktaş - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Beşiktaş - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Alberto, mevcut takımıyla olan sözleşmesinin feshedilmesini ve kendisine ödenmesi gereken paranın başka futbolcuların transferi için kullanılmasını istedi ve şöyle dedi, "Başkalarına yer açmanın zamanı geldi. Artık tek bir euro bile istemiyorum, bu para başka oyuncular için kullanılabilir." Luis Alberto, bu sezon takımıyla 39 resmi maçta görev yaparken, bu süreçte 4 gol atıp ve 8 asist yaparak önemli bir etki yarattı. Toplamda 2.837 dakika sahada kalan başarılı oyuncu, performansıyla dikkat çekti ve takımına olan bağlılığıyla da takdir kazandı.

Kaynak: Haber Merkezi