Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında evinde seyircisiz oynadığı maçta Sivasspor'a 1-0 yenilerek sahadan mağlup ayrıldı. Maçın dikkat çeken anlarından biri ise Umut Bozok'un teknik heyete yaptığı el hareketiydi. 

Umut Bozok El Hareketi Foto 111

Olay gündemden düşmüyor

Trabzonspor'un oyuna ikinci yarıda dahil olan Umut Bozok, teknik ekibe karşı bir harekette bulundu. Bu olay kısa sürede sosyal medyada yayılarak geniş kitlelere ulaştı. Maç sonrasında Umut Bozok'a yöneltilen eleştiriler arttı. Trabzonlu taraftarlar, maç sonunda dışarıda beklerken, yıldız futbolcuya "Git Galatasaray'da oyna, aldığın para haram olsun" diyerek tepkilerini dile getirdi.

Umut Bozok Açıklama

Bim’e para sayma makinesi geliyor! Para saymak için makineniz hazır Bim’e para sayma makinesi geliyor! Para saymak için makineniz hazır

''Aramızdaki şaka çarpıtılarak servis edildi''

Konuyla ilgili kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan Umut Bozok, "Sivasspor ile oynadığımız maç öncesi takım arkadaşlarımla aramızdaki şakanın çarpıtılarak farklı şekilde servis edildiğini büyük bir şaşkınlıkla takip etmekteyim. Arkadaşlarımla şakalaşırken ortaya çıkan bu görüntüden dolayı üzüntümü belirtirken, taraftarlarımızın da hayal ürünü teorilerle kamuoyunu farklı şekilde yönlendirmeye çalışan bu tarz yorumlara itibar etmemesini dilerim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi