Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimleri, Temmuz ayında planlanmasına rağmen daha erken bir tarihte yapılması için tartışmalara neden oluyor. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın TFF başkanlığına aday olacağı iddiaları üzerine Otyakmaz, konuyla ilgili açıklama yaptı. "Türk futbolunun sorunları o kadar karmaşık ki şu anda Sivasspor'un bana daha çok ihtiyacının olduğunu düşünüyorum. O yüzden bu dönemde böyle bir planımın olmadığını söylemek istiyorum"

Tff4

''Sivasspor'un bana daha çok ihtiyacının olduğunu düşünüyorum''

Mecnun Otyakmaz, TFF Başkanlığı Adaylığı ile ilgili iddialara, "Türk futbolunun sorunları o kadar karmaşık ki şu anda Sivasspor'un bana daha çok ihtiyacının olduğunu düşünüyorum. O yüzden bu dönemde böyle bir planımın olmadığını söylemek istiyorum. Tabii zaman ne gösterir, ne yapar... Ona da şimdiden bir engel koymak, büyük bir söz söylemek istemiyorum. Nerede bana ihtiyaç varsa orada gerekli görevleri yapmaya hazırım" ifadelerini kullandı.

Babası açıkladı: Ferdi Kadıoğlu'nun yeni adresi belli oldu! Rekor fiyatla takımdan ayrılacak! Babası açıkladı: Ferdi Kadıoğlu'nun yeni adresi belli oldu! Rekor fiyatla takımdan ayrılacak!

Belediyeye teşekkür etti

Mecnun Otyakmaz, Trendyol Süper Lig'de 22 Nisan Pazartesi günü Fenerbahçe ile yapacakları maç için öğrencilere bilet desteği sağlayan Sivas Belediyesine de teşekkür etti. Bilet fiyatlarının yüksek olmasıyla ilgili bazı şikayetlerin olduğunu ifade eden Otyakmaz, sezon başında kombine bileti satmak için başlattıkları proje kapsamında Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında bilet fiyatlarını yüksek tuttuklarını belirtti.

Bilet sayıları ile ilgili de konuştu

Otyakmaz, misafir takım tribününde Galatasaray'a ayrılan bilet sayısı kadar Fenerbahçe'ye bilet ayrıldığını belirtti. "Bilet satışında az bir artış söz konusu. Tüm taraftarlarımızı şampiyonluğu belirleyecek çok önemli karşılaşmada, Fenerbahçe karşısında takımlarının yanında itici güç olarak bulunmalarını rica ediyorum. Şu an 5 bin civarı bilet satıldı ama toplu bilet alımları da söz konusu. Yaklaşık 10 bin civarı taraftar bekliyoruz ama bu sayının artmasını taraftarlarımızdan özellikle rica ediyoruz"

Kaynak: Haber Merkezi