İstanbul Beşiktaş'taki evinde hayatını kaybeden eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve Trabzonspor'un eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu. İlk tespitlerde ölüm nedeni belli olmasa da edinilen bilgilere göre Mehmet Ali Yılmaz'ın kalp krizi sonucu hayata veda ettiği öğrenildi.

Eyvah elektrikler kesilecek! İzmir'de 9 ilçede saatlerce elektrik olmayacak Eyvah elektrikler kesilecek! İzmir'de 9 ilçede saatlerce elektrik olmayacak

Mehmet Ali Yılmaz

Mehmet Ali Yılmaz kimdir?

Mehmet Ali Yılmaz, 21 Ekim 1948'de Trabzon'da doğdu. İstanbul Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Fakültesi'nden mezun oldu. Bankacılık ve basın sektörlerinde faaliyet gösterdi. Tek-Art Holding ve Yılmaz Yayınları AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Güneş Gazetesi'nin sahibi ve Titibank'ın Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı. Ayrıca Trabzonspor Kulübü Başkanlığı görevini üstlendi. 1991 genel seçimlerinde DYP'den Trabzon Milletvekili seçilerek, 20 Ekim 1991 ile 24 Aralık 1995 tarihleri arasında TBMM'de yasama çalışmalarına katıldı. 49. ve 50. Hükümetlerde Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olarak görev aldı. Evli olan Mehmet Ali Yılmaz, beş çocuk babasıdır.

Kaynak: Haber Merkezi