Antalya'da yaşanan huzurevi bıçaklı saldırısına bakanlıktan inceleme Antalya'da yaşanan huzurevi bıçaklı saldırısına bakanlıktan inceleme

Türkiye’deki Patiswiss markasının CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun, sosyal medyada küflü çikolata iddialarına yanıt vermesiyle başlayan tartışmalar, şirket içindeki iddialar ve Tunaoğlu’nun yüksek lisans yaptığına dair iddiaların yalan çıkmasıyla alevlendi. Çalışanlara mobing uygulandığı iddiaları sonrası Tunaoğlu’nun istifa ettiği haberi, marka krizini derinleştirdi.

İsviçre’den net mesaj: “Bizimle alakası yok!”

İsviçreli Patiswiss AG’nin, Türkiye’deki şirketle ilişkilerini kesme ve hukuki yollara başvurma kararı, çikolata sektöründe büyük yankı uyandırdı. İsviçreli markanın, Türkiye’deki şirkete karşı daha önce de birçok kez dava açtığı bilgisi, marka hakkındaki tartışmaları yeni bir boyuta taşıdı.

Ekran Görüntüsü 2024 04 23 221850

Türkiye’deki ‘sahte’ Patiswiss markası ne olacak?

Bu gelişmeler ışığında, Türkiye’deki Patiswiss markasının geleceği ve tüketici güveni büyük bir soru işareti haline geldi. İsviçreli şirketin açıklamaları ve hukuki süreç, Türkiye’deki markanın akıbetini belirleyecek önemli faktörler arasında. Gözler şimdi, bu çikolata skandalının nasıl sonuçlanacağında!

Kaynak: HABER MERKEZİ