Parti, bugün 2 büyükşehir, 14 il ve 41 büyükşehir belediyesinde aday göstereceği isimleri açıkladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Cengiz Ergün aday oldu.

Çocuğu kanlar içindeyken TikTok'ta canlı yayın açmıştı: O acımasız kadın tutuklandı! Çocuğu kanlar içindeyken TikTok'ta canlı yayın açmıştı: O acımasız kadın tutuklandı!

Cengiz Ergün, 1963 yılında Manisa'da doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. 1987 yılında Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nda çalışmaya başladı. 2002 yılında Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi. 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Serdar Soydan aday oldu.

Serdar Soydan, 1968 yılında Mersin'de doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 1992 yılında Mersin Barosu'na kaydoldu. 2002 yılında Mersin Barosu Yönetim Kurulu Üyesi seçildi. 2006 yılında Mersin Barosu Başkanı seçildi. 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.

MHP'nin 2 büyükşehir, 12 il ve 41 büyükşehir ilçe belediye başkan adayı şu şekilde;

Kaynak: HABER MERKEZİ