Müge Anlı'nın programı, zaman zaman tartışmalı konuları işlemesiyle bilinirken, bu sefer farklı bir olayla gündeme geldi. Umut Yetik, 8 yaşındaki kızını bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım talep etti. Stüdyodakileri ve Müge Anlı'yı şaşırtan iddialarda bulunan Yetik, kağıt üzerinde boşandığı ikinci eşinin, kendisinden olan oğlu Mustafa ile birlikte kaçtığını ve yanlarında 8 yaşındaki kızı Melodi Naz'ı götürdüğünü belirtti. Oğlunun şu an 9 yaşında olduğunu söyleyen Yetik, tek amacının kızının velayetini almak olduğunu dile getirdi.

Dizi sektörü çöküşte: Bu yaz, yazlık dizi çekilmeyecek! Dizi sektörü çöküşte: Bu yaz, yazlık dizi çekilmeyecek!

"KUMPASA GELDİM"

Yetik, duygusal anlar yaşayarak, "Bunlar 1 yıl önceden planlanmış bir tuzak. Tuğçe, beni boşanmaya ikna etti. 'Boşanırsak bir kozmetik dükkanı açarız, kadın yardımlarından faydalanırız' diyerek beni ikna etti. Biz sadece kağıt üzerinde boşandık, böyle bir şey aklıma gelmeyeceği için çocuğun velayeti annede kaldı. Kendi ağızlarıyla 10 aydır birlikte olduklarını itiraf ettiler. Eğer bu kadın hamile kaldıysa, doğacak olan çocuk benim torunum olacak" dedi.

"KUMPASA GELDİM"

"KUMPASA GELDİM"

Boşandığı eşi ve oğlunun kendisine kumpas kurduğunu iddia eden Yetik, "Bana bir kumpas kurup kaçtılar. 30 Mart gecesi oğlum ısrarla bana kuaför müşterimizin aradığını, oraya gitmemiz gerektiğini söylediler. Araç geldi, araca bindim, 15 dakika sonra jandarma ekipleri aracı durdurdular, çantamdan birkaç yasaklı madde çıktı. İfademi verdikten sonra beni serbest bıraktılar. Çünkü benim geçmişimde suç dosyası yok, kendimden çok eminim. Hastaneden hep birlikte çıktıktan sonra bana ne olduğunu sordular. Ben temiz çıkarsam bunu yapan kişiyi kumpastan yargılatırım dedim, ne olduysa bu blöften sonra oldu. O gün 9'dan sonra ne Tuğçe'nin ne de Mustafa'nın telefonlarına ulaşamadık, beni hapse attıracaklardı başaramayınca kaçtılar" şeklinde konuştu.

İLİŞKİ İDDİASINI KABUL ETTİ

İddiaların merkezindeki Tuğçe Akpençe, canlı yayına bağlanarak konuştu. Kocasından şiddet gördüğünü belirten ve ilişkisini kabul eden Akpençe, oğlu ile ilişkisinin 8-9 ay önce başladığını doğruladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ