Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, saat 16.00 sıralarında Dereköy Mahallesi'ndeki orman yangını söndürme havuzunda meydana gelen olayda, 15 yaşındaki Batuhan Kaplan, bir arkadaşıyla birlikte serinlemek için yangın söndürme havuzuna girdi. Havuzda bulunan 'Dikkat. Yangın havuzuna girmek tehlikeli ve yasaktır' uyarı levhasına rağmen bu tehlikeli hareketi gerçekleştirdiler.

Aksaray'da yağ fabrikası yanıyor! İtfaiye ekipleri müdahalede Aksaray'da yağ fabrikası yanıyor! İtfaiye ekipleri müdahalede

Bir süre sonra Kaplan'ın havuzda çırpındığını fark eden arkadaşı, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ancak çocuğun cansız bedeni bulunamadı ve bölgeye Sahil Güvenlik Komutanlığı Su Altı Arama ekibi yönlendirildi. Ekipler, bir süre sonra Kaplan'ın cansız bedenine ulaştı. Cansız beden, kıyıya çıkartıldıktan sonra jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Seydikemer Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Haber Merkezi