Dünya Beşiktaşlılar Günü'ne özel olarak çekilen 'Bir Tavırdır Beşiktaş' adlı kısa filmde, Murat Boz'u Beşiktaş'ın kurucularından Mirliva Muhittin Bey rolünde izledik. Filmuni Yapım tarafından hazırlanan filmin yönetmen koltuğunda Duo Rifle otururken, görüntü yönetmenliğini ise Gürol Başer üstlendi. Filmin müzikleri ise Sezgin Gezgin ve Mert Vardar imzası taşıyor.

Kısa filmin konusu

Kısa filmin konusu

Bahar'a konuk oyuncu sürprizi: Ünlü komedyen diziye konuk olacak Bahar'a konuk oyuncu sürprizi: Ünlü komedyen diziye konuk olacak

Film, 1903 yılında kurulan Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün kuruluş hikayesini ve Mirliva Muhittin Bey'in kulübün kuruluşundaki rolünü konu alıyor. Filmde Boz, Muhittin Bey'in kulübü kurma fikrini ortaya atmasından, ilk adımları atmasına ve kulübün ilk yıllarına kadar uzanan hikayesini canlandırıyor. Filmin galası, 19 Mart 2024 tarihinde Vodafone Park'ta gerçekleşti. Galaya Beşiktaş'ın yöneticileri, futbolcuları ve teknik ekibinin yanı sıra çok sayıda Beşiktaşlı da katıldı.

Filmin Beşiktaşlılar tarafından karşılanması
Beşiktaşlılar, Murat Boz'un oyunculuğunu ve filmin hikayesini büyük beğeniyle karşıladı. Filmin, Beşiktaş'ın kuruluş hikayesini ve Mirliva Muhittin Bey'in kulübün kuruluşundaki rolünü başarıyla anlattığı yorumları yapıldı.

Filmin önemi
'Bir Tavırdır Beşiktaş' filmi, Beşiktaş'ın kuruluş hikayesini ve Mirliva Muhittin Bey'in kulübün kuruluşundaki rolünü anlatan ilk film olması açısından da önem taşıyor. Film, Beşiktaşlılar için önemli bir tarihi belge olmanın yanı sıra, kulübün kuruluş hikayesini yeni nesillere aktarmak açısından da önemli bir görevi üstleniyor. Filmin fragmanı, Beşiktaş'ın resmi YouTube kanalında yayınlandı. Fragman, Beşiktaşlılar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Filmin tam hali
Filmin tam hali, Beşiktaş'ın resmi internet sitesi ve YouTube kanalı üzerinden izlenebiliyor.

Murat Boz'un yorumları

Murat Boz'un yorumları
Murat Boz, filmde Mirliva Muhittin Bey'i canlandırmaktan büyük onur duyduğunu söyledi. Boz, "Beşiktaşlılar için çok önemli bir figürü canlandırmak büyük bir sorumluluktu. Umarım bu sorumluluğun üstesinden gelebilmişimdir." dedi. Beşiktaş Kulübü, Murat Boz'a ve filmin yapım ekibine teşekkür etti. Kulüp, "Murat Boz, Mirliva Muhittin Bey'i mükemmel bir şekilde canlandırdı. Film, Beşiktaş'ın kuruluş hikayesini çok güzel bir şekilde anlatıyor." dedi.

Sosyal medya tepkileri
Filmin sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Beşiktaşlılar, filmi ve Murat Boz'un oyunculuğunu öven yorumlar yaptı.

Kaynak: HABER MERKEZİ