EKMAS’ın iş, sanat ve spor dünyasının öne gelen davetlilerini İstinyePark Renk Sineması’nda buluşturduğu galaya, oyuncular İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu da katıldı. Büyükak ve Sakallıoğlu, gösterimden önce davetliler ile neşeli bir sohbet gerçekleştirdi ve iki bin kişilik selfie çekti.

EKMAS Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, sohbet bitiminde oyunculara günün anısına anlamlı hediyeler takdim etti. Büyükak ve Sakallıoğlu, beş salonun dolduğu ve iki bin kişinin izlediği filmi, davetliler ile birlikte seyretti ve ardından da verilen partiye katıldı. 
 

Prıx Pıctet Human, Arter’in Ev Sahipliğinde Ziyarete Açıldı! Prıx Pıctet Human, Arter’in Ev Sahipliğinde Ziyarete Açıldı!



EKMAS Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, EKMAS’ın sanat, kültür ve spor alanındaki sponsorluklarının devam edeceğini belirterek, “Galatasaray Basketbol Erkek Takımı isim ve forma sponsoruyuz. Mutluyuz filmi ise kurumsal bakış açımızın bir başka yansıması. Bu güzel günde bizimle beraber olan herkese, özellikle de oyunculara çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

Kaynak: BÜLTEN