Nuri Şahin, teknik direktörlük kariyeri ve Antalyaspor'dan ayrılış süreci gibi birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Nuri Şahin

Hiç şut atılmayan maçta şike mi var? ''Ankaraspor-Nazilli Belediyespor'' maçını TFF inceleyecek! Hiç şut atılmayan maçta şike mi var? ''Ankaraspor-Nazilli Belediyespor'' maçını TFF inceleyecek!

''Yüreğim kulübün bana ihtiyacı olduğunu söyledi''

Süper Lig'de bu sezon Antalyaspor'da görev yaparken takımdan ayrılan ve Borussia Dortmund'a transfer olan Nuri Şahin, bu kararın kendisi için zor olduğunu dile getirerek, "Çocukluğumdan beri desteklediğim kulübün bana ihtiyacı olduğunu hissettim. Zor durumdaydılar. Zor bir karardı ama yüreğimi dinledim. Ve yüreğim kulübün bana ihtiyacı olduğunu söyledi." dedi. Futbolu bırakıp antrenörlüğe geçişiyle ilgili de konuşan Nuri şahin, "Evimde oturup bundan sonra ne yapmak istediğimi düşündüğümde bunun antrenörlük olduğu açıkça görüyordum. Futbolun içinde olmak ve sahada çalışmak istiyordum." dedi.

Pep Guardiola, Jürgen Klopp ve Jose Mourinho

Pep Guardiola'nın teknik direktörlük tarzını örnek aldığını belirten Nuri Şahin, "Benim için referans noktası her zaman Pep Guardiola olacak çünkü antrenörlük kariyerinin neredeyse her sezonunda dünya futboluna yeni bir şeyler kattı." ifadelerini kullandı. Jürgen Klopp ve Jose Mourinho'yla ilgili ise "Jürgen bu konuda inanılmazdı. Sizinle hiçbir zaman bir futbolcu olarak konuşmazdı. Her zaman bir insan olarak konuşurdu. Ofisimin duvarında bana bir futbolcunun antrenörü olmadığımı hatırlatan o mesaj vardı. Jose ile hala iletişim halindeyim. Bu insanları şaşırtabilir. Jose'nin insan yönetiminin iyi olmadığını söyleyemezsiniz. Bence insan yönetimi konusunda olağanüstü ama sadece farklı. O kötü bir insan değil. İyi bir insan. Türkiye'de deprem olduğunda beni arayan ilk insanlardan biriydi. Ne zaman bir sorun olsa beni arayıp nasıl olduğumu sordu. Harika bir insan ama çok sert, direkt konuşabiliyor. Jose, iyiydi ama çok zorluydu." dedi.

Kaynak: Haber Merkezi