Olay, takımlar arasındaki bir görev sırasında Hakan ile Ogeday arasında başladı. Tartışmanın kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüşmesiyle Ogeday sinir krizi geçirdi ve Hakan'ın üzerine doğru koştu. Ancak takım arkadaşları ve yapımcı Acun Ilıcalı'nın müdahalesiyle daha büyük bir olay yaşanmadan kavganın önüne geçildi.

SPK Koç Metalurji A.Ş. halka arza onay verdi! Koç Metalurji A.Ş. lot fiyatı kaç TL? SPK Koç Metalurji A.Ş. halka arza onay verdi! Koç Metalurji A.Ş. lot fiyatı kaç TL?

Acun Ilıcalı, durumu kontrol altına almak için hızla olaya müdahale ederek Hakan'a "Show Yapma!" uyarısında bulundu. Geçtiğimiz haftalarda yarışmacıları kavga etmemeleri konusunda sert bir dille uyararak benzer olayların yaşanmamasını sağlamak isteyen Ilıcalı'nın bu sert tavrı, izleyiciler arasında da tartışma yarattı.

Peki, Acun Ilıcalı'nın bu tavrı Ogeday için ne anlama geliyor? Geçen haftaki uyarıların ardından bu kadar sert bir kavga yaşanması, Ogeday'ın geleceği hakkında soru işaretlerini beraberinde getiriyor. Ogeday diskalifiye olacak mı, yoksa yarışmaya devam edecek mi, izleyiciler ve hayranlarının merak konusu haline geldi. Yarışma severler, ilerleyen günlerde Acun Ilıcalı'nın ve yapımcı ekibin aldığı kararları büyük bir merakla bekliyor.

Editör: Murat BAŞARAN