Alanya'da alkollü sürücü yaya geçidi olmayan noktada yayaya çarptı: 55 yaşındaki kadın hayatını kaybetti! Alanya'da alkollü sürücü yaya geçidi olmayan noktada yayaya çarptı: 55 yaşındaki kadın hayatını kaybetti!

Ankara'da, 6 aylık uzaklaştırma kararının sona ermesinin ardından, boşanma aşamasındaki Kerim Coşkun (36), eski i Yonca Kazan Coşkun'a (32) oğlunun telefonundan 'Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum' mesajı gönderdi. Yonca Kazan Coşkun, oğlunun yanına gitmek için kapıyı açtığı sırada içeri giren Kerim Coşkun, bıçaklayarak öldürdü. Olay, 15 Nisan'da Eryaman semtinde gerçekleşti. Yonca Kazan Coşkun, 2013 yılında Kerim Coşkun ile evlenmişti. Pandemi döneminde başlayan geçimsizlik sonrasında şiddet gördüğünü iddia eden Yonca, 7 ay önce boşanmaya karar verdi ve uzaklaştırma kararı aldırdı. Ancak bu karara rağmen Kerim Coşkun, oğlunun telefonundan mesaj göndererek evine girdi ve saldırı gerçekleştirdi. Yonca Kazan Coşkun, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kerim Coşkun, polis tarafından teslim alındı ve nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Yonca Kazan Coşkun'un cenazesi, Ankara'da yakınlarının katıldığı bir törenin ardından toprağa verildi. Yonca Kazan Coşkun'un kardeşi Özge Kazan, ablasının öldürülme olayını anlatarak, Kerim Coşkun'un planlı ve kasıtlı bir şekilde hareket ettiğini belirtti. Kerim Coşkun'un en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti.

Kaynak: Haber Merkezi