Survivor All Star'da bomba! 102. bölüm fragmanı nefes kesti! Survivor All Star'da bomba! 102. bölüm fragmanı nefes kesti!

İlk haftasında 400 binden fazla kişi tarafından izlenerek Türk komedi filmleri arasında en iyi açılışı yapan yapıt, 12 gün içinde ise 1 milyon izleyiciye ulaşarak büyük beğeni toplamıştı. Ahmet Mümtaz Taylan, İrem Sak, Sarp Apak, Doğu Demirkol ve Feyyaz Yiğit'in başrollerini üstlendiği filmde, suç dünyasından kopamayan Mermer ailesi, örgüt tarafından esir alınan Zafer'i kurtarmak için son bir plan yapmaya koyuluyor. Yönetmen koltuğunda Ali Atay'ın olduğu ve senaryosunu Ali Atay ve Feyyaz Yiğit'in birlikte kaleme aldığı Ölümlü Dünya 2, nefes kesici aksiyon sahneleri, bol kahkaha ve duygusal anlarıyla izleyicileri yine ekran başına kilitleyecek.

Ailecek Eğlencenin Yeni Adresi

Ailecek Eğlencenin Yeni Adresi

Eğer bol bol gülme, aksiyon dolu sahneler izleme ve ailenizle keyifli vakit geçirme isteğiyle yanıp tutuşuyorsanız, Ölümlü Dünya 2 tam size göre. 3 Mayıs'tan itibaren Netflix'te!

Ölümlü Dünya 2 Filminin Konusu
Ölümlü Dünya 2, Mermer ailesinin kuşaktan kuşağa devam eden kiralık katillik serüvenini ve zorluklarla dolu yaşamlarını konu ediniyor. Her bir üyesi kimliklerini gizli tutmak zorunda olan Mermer ailesi, aynı zamanda kendi iç dünyalarındaki mücadeleleriyle de boğuşmaktadır.

Oyuncu Kadrosu

Oyuncu Kadrosu
 Feyyaz Yiğit  
 Alper Kul
 Sarp Apak  
 Ahmet Mümtaz Taylan 
 İrem Sak  
 Doğu Demirkol  
 Reha Özcan    
 Giray Altınok    
 Özgür Emre Yıldırım    
 Mehmet Özgür    
  Güneş Hayat   
 

Kaynak: HABER MERKEZİ