Cem Yılmaz yine dayanamadı: Bu sefer de takipçilerine ayarı çekti! İşte o paylaşım! Cem Yılmaz yine dayanamadı: Bu sefer de takipçilerine ayarı çekti! İşte o paylaşım!

Kavak Yelleri, Diriliş Ertuğrul, Yunus Emre, Aşk Laftan Anlamaz, Aşk Oluversin Gari, Erkenci Kuş gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 33 yaşındaki oyuncu Birand Tunca, annesinin vefatıyla derin bir üzüntü yaşadı. Uzun süredir kanserle mücadele eden annesi Yasemin Sözen'in hayata veda ettiğini duyuran Tunca, acı haberi 1.3 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından paylaştı. Yaptığı duyuruyla yürekleri sızlatan Tunca, sevenleriyle bu zor zamanında duygusal bir bağ kurdu.

''Aşağıda ölüm yoktur, vuslat vardır''

Ünlü oyuncu Birand Tunca, kaybettiği annesinin bir fotoğrafını paylaşarak duygusal bir mesaj yayınladı. Tunca, paylaşımında "Aşağıda ölüm yoktur, vuslat vardır. Canım annem... Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı. Takipçileri ve sevenleri, ünlü oyuncuya başsağlığı mesajlarıyla destek verdi.

Birand Tunca'nın kansere yenik düşen annesi Yasemin Sözen'in cenaze töreni, bugün ikindi namazını müteakip Şakirin Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından gerçekleştirilecek. Sözen, sevenleri tarafından camiye uğurlanarak son yolculuğuna uğurlanacak.

Kaynak: Haber Merkezi