CHP Genel Başkanı Özgür Özel güne CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum'u ziyaretiyle başladı. Özel, Halk TV’de yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programında Denizli’ye ilişkin bir anekdotu paylaşmış ve "bir gün oturuyoruz. Ali Osman Horzum, 'İki tane hayalim var başkanım, biri inşallah gerçek olacak bu sefer' dedi. Sordum 'Nedir senin hayalim' diye. 'Bir tanesi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan il başkanı olmak istiyorum. Bir de bu işleri bırakınca kırmızı Vespa alacağım, Denizli'de gezineceğim' dedi. Ben de 'Büyükşehir'i kazan Vespa, kırmızı motor benden' dedim" ifadelerini kullanmıştı. 

Erzurum Azizi'nin yeni belediye başkanından önceki yönetime: Domates serasını ısıtmak için günde 3 ton kömür yakmışlar! Erzurum Azizi'nin yeni belediye başkanından önceki yönetime: Domates serasını ısıtmak için günde 3 ton kömür yakmışlar!

300 bin liralık motosiklet...


“Seçim günü tek kaybettiğim şey bir motor” diyerek espri yapan Özgür Özel, Denizli CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum’a seçimi kazanması durumunda verdiği 300 bin liralık Vespa motor sözünü yerine getirdi. Özel ve Horzum Vespa'ya birlikte binerek kısa bir Denizli turu attı.

Kaynak: Haber Merkezi