Uzun süredir kanserle mücadele eden Özkan Uğur, geçtiğimiz temmuz ayında yaşamını yitirmişti. Türkiye genelinde büyük bir üzüntüye sebep olan bu olayın ardından, Atatürk Kültür Merkezi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene; Mehmet Nuri Ersoy, Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ ve Ozan Güven gibi tanınmış isimler katılmıştı.

Cem Yılmaz ile arasındaki atışma ile gündemde olan Hasan Can Kaya kimdir? Cem Yılmaz ile arasındaki atışma ile gündemde olan Hasan Can Kaya kimdir?

ÖZKAN UĞUR OLMADAN İLK KONSER

Mazhar Alanson ve Fuat Güner, Özkan Uğur'un vefatından bir süre sonra, "MFÖ şarkıları söylemeye devam edeceğimiz sahnelere dönüyoruz. Buluşmak üzere!" açıklamasıyla sahnelere geri döneceklerini duyurmuşlardı. Geçtiğimiz hafta, Özkan Uğur'un olmadığı ilk konserlerini verdiler. İkilinin konseri, Özkan Uğur'un solosuyla sona erdi ve bu an büyük bir alkışla karşılandı. Gözyaşları da sel oldu.

''MF OLDULAR, BEN DE MEDYADAN ÖĞRENDİM''

MFÖ grubunun ilk kez Özkan Uğur olmadan sahne almasının ardından, gündeme eşi Aysun Aslan Uğur geldi. Uğur'un eşi, acılı olayın ardından ilk kez Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuştu. Röportajda "Ölenle ölünmüyor ama yaşamak da eskisi kadar renkli ve kolay olmuyor. Ölüm acısı çok ama çok büyük bir acı, tarifi yok." diyen Aysun Aslan Uğur, MFÖ'nun Özkan Uğur'suz sahneye çıkması hakkında düşüncelerini de şu sözlerle ifade etti:  ''İnsanlar da evine ekmek götürüyor, kolay değil tabii ki sahneye çıkacaklar. Ben çok üzülüyorum eleştirilmelerine. İnsanlar çalışmak zorunda. Nitekim “MF” oldular. Ben de bilmiyordum, medyadan öğrendim. Büyük cesaret dedim, bravo yani. İsterlerse MFÖ olarak da kalabilirler. Bundan sonrasında ne isim kullanacaklarına karışmak haddim değil.''

Kaynak: Haber Merkezi