Panathinaikos'un başarılı oyuncularından Jerian Grant, heyecanla beklenen Panathinaikos-Olympiakos derbisi öncesinde takımının durumu ve maçla ilgili beklentilerini paylaştı. Grant, rakiplerinin güçlü performansını kabul ederken, derbinin heyecan verici atmosferini vurguladı.

Göztepe'nin şampıyonluk maçı Özel Röportajı! Neden taraflarlar o balkonun altında toplandı? Göztepe'nin şampıyonluk maçı Özel Röportajı! Neden taraflarlar o balkonun altında toplandı?

''DERBİYİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ''

Panathinaikos'un kıdemli oyuncularından Jerian Grant, Amerikanos24'e verdiği röportajda, Panathinaikos'un ezeli rakibi Olympiakos'un güçlü performans sergilediğini kabul ederek, zorlu bir mücadelenin kendilerini beklediğini vurguladı. Grant, "İyi oynuyorlar, çok iyi oynuyorlar. O maçı izlemek keyifli olacaktır. Karşılaşmaya hazır olacağız. Derbiyi sabırsızlıkla bekliyoruz. İki ezeli rakip oynayacak, maç hakkında söylenecek çok şey var. Taraftarlar da bu maçlarda çılgın oluyor. Göreceğiz. Kesinlikle oynadığım en çılgın atmosfer bu maçlar. Böyle şeyleri unutamıyorsunuz" şeklinde konuştu.

Panathinaikos'un play-off öncesi sıralamada üst sıralarda kalmasını ve ev sahibi avantajı elde etmesini umduğunu belirten Grant, takımın galibiyet hedefine odaklandığını ifade etti: "Galibiyeti istiyoruz. Playoff'ta ev sahibi avantajıyla oynamak istiyoruz. Bu hedefe kitlendik." Panathinaikos, şu anda 18 galibiyetle lig tablosunda üçüncü sırada yer alırken, 14 Mart'ta yapılacak Olympiakos derbisi öncesi rakipleri 17 galibiyetle beşinci sıradalar.

Grant, geçtiğimiz günlerde NBA'in Avrupalı oyuncuların da oynayabilmesi için yumuşadığını belirten Gilbert Arenas'a karşı çıkarak tepki gösterdi. "Sadece konuşuyor. Avrupalıların NBA'de neler yaptığını herkes kendi görüyor zaten. Çok iyi oynuyorlar, insanlar da konuşup duruyor. Arenas'ın söylediğini gerçekten düşündüğüne bile inanmıyorum. O da harika bir oyuncuydu fakat NBA'e Avrupa'dan nasıl oyuncuların gittiğini herkes görüyor" dedi. Grant'ın sözleri, derbi heyecanını artırırken, Arenas'ın açıklamalarına karşı basketbolseverler arasında tartışma başlattı.

Kaynak: Haber Merkezi