Birkaç ay önce yayımlanan bir haberde, Tunaoğlu'nun çalışanlarına mobbing uyguladığına dair iddialar yer alıyor. Habere göre, işçiler Tunaoğlu'nun kendilerine bağırıp çağırdığını ve azarladığını belirtiyor. Ayrıca, “Deprem döneminde de çok fazla depremzede işe alındı. Bunun bile çok fazla reklamı yapıldı sosyal medyada. Bu arkadaşlara sanki lütuf yapılıyormuş gibi davranılıyor. En ufak hareketinde bu hatırlatılıyor” şeklinde ifadeler kullanılıyor. Şubat ayında sendikalı çalışanları işten çıkarmasıyla gündeme gelen Tunaoğlu, X hesabından, “Çok komiksiniz valla ne diyeyim, boş vaktiniz çoktur sizin, siz eğlenin” ifadelerini kullanmıştı. Tunaoğlu, devamında da “Ben elektrik elektronik mühendisiyim. Yıllarca Aselsan’da çalıştım. Kısa devre neden çıkar, çok iyi bilirim. O yüzden elektrik panolarımıza ulaşamadınız” ifadelerini kullanmıştı.

Elif Aslı Yıldız Yeni Iddialar

Sahte diploma şüphesi!

Tunaoğlu'nun CV'sinde yer alan "Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans programını 2011-2013 yılları arasında tamamladı" beyanının gerçeği yansıtmadığı iddia edildi. Üniversitenin web sitesinde söz konusu programın ilk mezunlarını 2015 yılında verdiği bilgisi yer alırken, Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden Dr. Erdi Daşdemir de X hesabından "Elif Aslı Yıldız'ın Linkedin'indeki '2011-2013 Hacettepe End. Müh. Yüksek Lisans bilgisi' doğru değildir. Böyle bir mezunumuz yoktur. Program ilk mezununu 2015 yılında vermiştir" mesajını paylaştı.

Marka ismi de izinsizmiş!

İsviçre'deki Patiswiss AG çikolata şirketi, Türkiye'deki Patiswiss Çikolata ile hiçbir bağlantısının olmadığını ve marka adlarının izinsiz kullanımıyla ilgili daha önce şikayette bulunduklarını, yasal işlem başlattıklarını açıkladı.

YSK Başkanı Ahmet Yener 31 Mart seçimlerinin kesin sonuçlarını açıkladı YSK Başkanı Ahmet Yener 31 Mart seçimlerinin kesin sonuçlarını açıkladı

Tunaoğlu istifa etmişti!

Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, görevinden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurmuştu: "Her şeyin önüne koyduğum tüketicilerimizden birini, hatalı bir cevapla üzdüm. Özellikle her geçen yıl kadın istihdamını artırmayı, iş hayatındaki eşitliğini savunmayı kendine misyon edinmiş biri olarak hemcinsime vermiş olduğum hatalı cevabın savunması olmayacağını elbette biliyorum. Bu yaptığımın çok yanlış bir davranış olduğunu sonuna kadar kabul ediyor, yaşanan bu tatsız hadise nedeniyle başta kendisinden, sonrasında tüm tüketicilerimizden ve değerli kamuoyundan samimi bir şekilde özür diliyorum. Samimi özrümün bir yansıması olarak bugün itibarıyla Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimden ayrılıyorum. Görev değişikliği, Yönetim Kurulu kararıyla hızlıca ilan edilecektir."

Kaynak: Haber Merkezi