‘Güldür Güldür Show’ cumartesi akşamı 373’üncü bölümüyle ekrana geliyor ‘Güldür Güldür Show’ cumartesi akşamı 373’üncü bölümüyle ekrana geliyor

Pınar Altuğ, Yağmur Atacan ile sağlıklı yaşam, temiz beslenme ve spor gibi yöntemlerle aralarındaki yaş farkını adeta tersine çeviriyor. Çiftin ilişkisi, magazin dünyasının her döneminde en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Altuğ, meslektaşı Yağmur Atacan ile 2008'de evlenirken, bir yıl sonra kızları Su'yu kucakladı. Aralarındaki yaş farkına yönelik gelen eleştirilere karşı çift, aşklarıyla yanıt vererek evliliklerini 16 yıl boyunca sürdürdü. Her fırsatta aşklarını taze tutmayı başaran çiftin evlilik yıl dönümlerinde romantik paylaşımları gündeme geldi.

Pınar Altuğ, geçtiğimiz günlerde eşiyle ilişkisi hakkında dikkat çeken bir açıklama yapmıştı. Etiler'de objektiflere yansıyan Altuğ, "Mutlu Aile Tablosu" adlı oyunda Emre Kınay ile tiyatro sahnesine çıktı. Tiyatro sahnesinde kamera karşısındaki performansla farklılıklar olduğunu belirten Altuğ, tiyatronun zorluğuna dikkat çekti.

Kaynak: Haber Merkezi