Altındağ Atatürk Spor Kompleksi’ndeki karşılaşmaya hızlı başlayan Bornova Belediyespor, ilk çeyreği 22-18, ikinci çeyreği 44-37 önde tamamladı. Baştan sona üstün oynadığı maçta rakibinin kendisini yakalamasına izin vermeyen yeşil-beyazlı ekip, son çeyreğe de 66-55’lik üstünlükle girerken, salondan 82-71’lik skorla galip ayrıldı.

Oyun disiplinini elden bırakmadık
Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Bornova Belediyespor Başantrenörü Faruk Beşok, “Skor olarak hep önde götürsek de Finalspor’un geri dönüşleri çok iyi yapan bir takım olduğunu biliyorduk. Maç boyunca bu bilinçle mücadele ettik. Önümüzde hedef olan 4 maçımız var. Zorlu fikstüre girmeden önce bu maçları kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz
Beş oyuncu çifti haneli sayılara Bornova Belediyespor’da 16 sayı, 12 ribaunt ile takımının en etkili ismi olan Mustafa Erdoğan ise “Altı ay basketboldan uzak kaldık. Karakterli bir oyuncu grubuyuz. Çok çalıyoruz. İki de iki yaptık. Önümüzde kazanabileceğimiz maçlar. Galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim