KERİM UĞUR / SON MÜHÜR - Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Melih Gökçek, Cumhuriyet Halk Partili Tunç Soyer , Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı ağır sözlerle eleştirdi.

Sosyal Medya hesabından A Haber'e ait olan bir haber videosunu Gökçek, " İzmir, İstanbul, Ankara... Ortak özellikleri CHP Belediyesi oluşları... Üç çapsız başkan üç şehri ne hale getirdi aralarında yarış var... 1,5 yılda hangimiz şehrimizi daha çok kirlettik... Sizce en çapsızı hangisi." yorumu ile paylaştı.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bulunan manda deresi ve melez çayının görüntülerinin olduğu haberde İzmir'deki koku sorununa dikkat çekiliyor.

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde İZSU Genel Müdürlüğü tarafından koku giderim sistemi kurulan Bayraklı Pompa İstasyonu’nu inceleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, aynı sistemin Alaybey, Çiğli ve Gümrük istasyonlarında da kurulduğunu belirterek, bu bölgelerde çevreyi rahatsız eden koku probleminin ortadan kalktığını söylemiş ve incelemeler sırasında İZSU Genel Müdürü Aysel Özkan'dan bilgi alan Başkan Soyer, yaptıkları yatırımlarda çevreye öncelik verdiklerini ifade etmişti.

Editör: TE Bilişim