Milliyetci Hareket Partisi(MHP) İzmir İl Kongresi, tamamlanan ilçe kongrelerinin ardından Tarihi Havagazı Fabrikası'nda gerçekleşti. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Veysel ŞAHİN tek aday olarak girdiği kongrede yaptığı konuşmada "Pagos Zihniyeti" çıkışı kongreye damga vurdu.
Siyasi konuşmalar sonrasında divan kendilerine ulaşan tek listenin olduğunu duyurdu. Bunların ardından adaylık açıklaması için kürsüye gelen İl Başkanı Şahin önemli mesajlar verirken,
 "Kongrelerimizin teması, istiklal için birliktir. Bizler ülkemizin en batısından İzmir'imizden muhterem Genel Başkanımızın 2023 lider ülke anlayışına omuz vermek istiyoruz. Fırsat verilir ise önümüzdeki 900 gün çalışarak İzmir'deki Pagos zihniyetine son vermek istiyoruz" dedi.
Kongrede konuşmaların ardından Başkan Şahin'in yönetim Kurulu ve üst kurul delege listesi de belli oldu.
Oy verme işlemleri sırasında Son Mühür'ün sorularını da yanıtlayan mevcut il başkanı Veysel ŞAHİN "2023’teki yol haritasını çiziyorlar. Bu heyecanı görüyorsunuz. İnşallah 2023'te İzmir'deki Pagos zihniyetine son vereceğiz. Pagos niyeti yeterince açık değil m? Yeterince açık bir kavram. Pagos zihniyeti. Biz ne dediğimizi biliyoruz. Anlayan da anlıyor. Açmaya muhtaç bir kelime değil." ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilişim