Trendyol 1. Lig yangın yerine döndü, hesaplar son haftaya kaldı! Trendyol 1. Lig yangın yerine döndü, hesaplar son haftaya kaldı!

Göztepe, pazar günü oynanacak Gençlerbirliği maçı öncesi şampiyonluk hesapları yapıyor. Alınacak 3 puan ile direkt olarak süper lige çıkacak olan Göztepe'de nefesler tutulmuş durumda. Yönetim kutlama için Bodrumspor maçını işaret etse de taraftarların sabırsız bekleyişi bu pazar akşamı sona erebilir. Olası bir galibiyetin ardından stadda yaşanacak coşkunun tüm İzmir'e yayılması bekleniyor.

Göztepe Şampiyonluk Özel Yayını  

Tüm İzmir'in yaşayacağı bu heyecanın fitili ise Radyo Ege'de ateşlendi. Cuma günü saat 11.00'de başlayan özel canlı yayın programında, Göztepe'nin şampiyonluk yolculuğu masaya yatırıldı. Nur İrme, Erdoğan Gezer, Hasan Ercazip, Arif Kocabıyık ve Yiğit Sütcü'nün konuk olarak katıldığı programda tüm süreç gözden geçirildi.



Göztepe Şampiyonluk Özel Yayını
Radyo Ege Genel Yayın Yönetmeni Eylem A. Aslan moderatörlüğünde gerçekleşen programda Nur İrme, açılış konuşmasında genel bir değerlendirme yaptı. İrme, İzmir futbolunun süper ligde temsil edilmemesinin altını çizerek, “Umarım Göztepe bu hafta sonu bu durumu sona erdirecek. Göztepe’ye ve tüm İzmir takımlarına başarılar dilerim.” şeklinde konuştu.

İrme’nin ardından söz alan Gazeteci Yiğit Sütcü de önceki gün gerçekleşen basın toplantısı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sütcü, “Göztepe CEO’su Kerem Ertan ve Teknik Direktör Stoilov’un temkinli duruşu takıma da, basına da yansıyor. Bu durum takımın başarılı olmasına olumlu katkı yapıyor.” dedi.

Süper Lig Yolunda Yaşananlar
Göztepe’nin eski futbolcusu Arif Kocabıyık da yaşadığı Göztepe sürecini anlattı. Yıllar önce Göztepe’ye transfer olduğu dönemi ve yaşadıklarını aktaran Kocabıyık, “İzmirspor altyapısından yetişmiş bir futbolcu olarak, İzmir takımlarının her zaman başarılı olmasını istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Deneyimli isim Erdoğan Gezer da yayında sarı kırmızılıların tribün ortamından bahsetti. Gezer, “Göztepe taraftarı için kutlama vakti geliyor. Güzelyalı sahili ışıl ışıl olacak. Stadın da buraya yapılması çok olumlu etki etti. Zamanında doğru karar alınmış.” şeklinde konuştu.

Programa telefonla katılan Hasan Ercazip de kutlamalar hakkında bilgiler verdi. Ercazip, “Kulüp tarafında bir kutlama olmayacak denildi. Ama taraftarın kutlamaması mümkün değil. Layıkıyla bir kutlama yapılacağına inanıyorum.” dedi. Ercazip ayrıca, tribünde yaşadığı bir anıdan bahsetti. Ercazip, “Yabancı bir yönetici ile biraraya geldiğimde kendisine Southampton takımının pilot takımı mı olacak demiştim. Kendisi bana Göztepe’nin pilot takım olmak için çok büyük bir kulüp olduğunu ifade etti. Olaya bu açıdan bakmak lazım.” ifadelerini kullandı. Göztepe'nin tarihinden bugününe, bu sene yaşananlardan önümüzdeki yıllar için hedeflerine kadar tüm konu başlıkların konuşulduğu program dinleyicilerden tam not aldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ