Beşiktaş'ın eski yıldızı olan İngiliz orta saha oyuncusu Dele Alli, Gary Neville ile The Overlap programında yaptığı ve zorlu hayat mücadelesini detaylandırdığı duygusal röportajdan dokuz ay sonra tekrar konuştu. Alli, bu röportajı 'başkalarına yardım etme amacıyla verdiğini vurgulayarak ve bundan gurur duyduğunu belirtti. 

Dele Alli Foto 11

Hiç şut atılmayan maçta şike mi var? ''Ankaraspor-Nazilli Belediyespor'' maçını TFF inceleyecek! Hiç şut atılmayan maçta şike mi var? ''Ankaraspor-Nazilli Belediyespor'' maçını TFF inceleyecek!

Ruh sağlığı yerinde değildi

Temmuz ayında, Beşiktaş'taki başarısız döneminin ardından Dele, bağımlılık ve ruh sağlığı sorunlarını ele almak için altı hafta boyunca rehabilitasyona girdiğini açıkladı. İngiltere'nin eski orta saha oyuncusu ayrıca altı yaşında cinsel istismara uğradığını ve sekiz yaşında uyuşturucu sattığını da itiraf etmişti. Dele Alli'nin bu sezon sahalara dönememesinin nedeni uzun süredir devam eden kasık sakatlığı. Ancak yıldız futbolcu, artık tünelin ucunda ışık olduğunu ve bir sonraki adımın formunu geri kazanıp kariyerini yeniden canlandırmak olduğu konusunda iyimser. 

Yeni klübünü bekliyor

Dele Alli'nin Everton forması giyerken kulüple olan sözleşmesi Haziran ayında sona eriyor. Bu sezon takımına katkı sağlayamayan İngiliz futbolcu, büyük ihtimalle yaz aylarında yeni bir kulüple anlaşacak. Son olarak Sky Sports Monday Night Football'a konuk olan Dele Alli, son durumuyla ilgili bilgi verdi. Beşiktaş'ın eski yıldızı şunları söyledi: "Gerçekten iyi gidiyorum. Neredeyse bir yıl oldu. Ama kendimi iyi hissediyorum. Açıkçası sakatlandım, bu da bende hayal kırıklığı yarattı. Ama evet, iyi gidiyorum. O röportajı yapmam gerekiyordu. Tek istediğim bir kişiye yardım etmekti ve aldığım tepki ve destek kesinlikle çok etkileyiciydi. Ne kadar çok insana yardımcı olduğumu görmek inanılmazdı ve bundan kesinlikle gurur duyuyorum."

Kaynak: Haber Merkezi