İlk kez atanan memur ne kadar maaş alır ? 2024 ilk kez atanan memur maaşları kaç TL ? İlk kez atanan memur ne kadar maaş alır ? 2024 ilk kez atanan memur maaşları kaç TL ?

Şirket tarafından yapılan açıklamada, nominal değeri 33 milyon 357 bin 450 TL olan payların halka arz edileceği bildirildi. Halka arz, Ak Yatırım ve Deniz Yatırım liderliğindeki konsorsiyum tarafından pay başına 135 TL fiyatla gerçekleşecek. Toplam payların yüzde 80'i yurt içi bireysel yatırımcılara, yüzde 20'si ise yurt içi kurumsal yatırımcılara tahsis edildi. Bu halka arzın gerçekleşmesiyle birlikte Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın halka açıklık oranı yüzde 10.08 olacak.

Hisseler borsada işlem görecek
Açıklamada ayrıca, Rönesans Gayrimenkul Yatırım hisselerinin Borsa İstanbul'da işlem görmesiyle birlikte halka arz büyüklüğünün yüzde 25'ine karşılık gelen ve Rönesans Holding tarafından sağlanacak kaynağın fiyat istikrarı işlemlerinde kullanılacağı belirtildi. Bu kapsamda, 30 günlük bir süre boyunca, Deniz Yatırım aracılığı ile toplam 1.1 milyar TL tutarındaki kaynağın kullanılacağı ifade edildi.

Rönesans Gayrimenkul
Şirketin portföyünde 16 farklı yatırım bulunmakta olup, brüt kiralanabilir alanı yaklaşık 740 bin metrekareye ulaşıyor. Bu alanın yaklaşık 640 bin metrekarelik kısmı alışveriş merkezlerinden oluşurken, geri kalan 100 bin metrekarelik alan ofislerden oluşmaktadır. 

Kaynak: HABER MERKEZİ