Ayça Varlıer Akyaka'da deniz ve kitesurf sezonunu açtı Ayça Varlıer Akyaka'da deniz ve kitesurf sezonunu açtı

Ryan Gosling, Russell Crowe ile birlikte başrolde yer aldıkları aksiyon komedi filmi "The Nice Guys"ın devamının geleceğinden şüpheli olduğunu belirtti. Eleştirmenler ve seyirciler tarafından beğenilmesine rağmen, Gosling, yeni filmi "Dublör"ün basın turu sırasında Comicbook.com'a yaptığı açıklamada, The Nice Guys 2'nin geleceği konusunda pek umutlu olmamamız gerektiğini ima etti. Gosling, "Bence bir devam filminin olup olmayacağına filmin açılış hafta sonu karar veriyor ve biz Angry Birds'e karşı açılış yaptık. Angry Birds bizi mahvetti" dedi. Bu açıklamanın ardından rol arkadaşı Emily Blunt, "Sizi gagaladı" şeklinde espri yaptı.

Mayıs 2016'daki ABD gişe verilerine göre, "The Nice Guys" gerçekten de "Angry Birds Movie"nin çok gerisinde kalarak ABD'de sadece 11,2 milyon dolar gelir elde edebilmişti. Bu rakam, "Angry Birds"ün 38,1 milyon dolarlık kazancına kıyasla oldukça düşüktü. Ancak suçun tamamen "Angry Birds"te olmadığını belirtmek gerekir. "The Nice Guys", aynı dönemde vizyona giren "Neighbors 2: Sorority Rising" ile de rekabet etmiş ve 21,7 milyon dolarlık gelir elde etmişti. Forbes, benzer demografiklere hitap eden bu iki filmin aynı anda vizyona girmesinin yanlış bir tercih olduğunu savunmuştu.

Ayrıca, "The Nice Guys", devam etmekte olan "Captain America: Civil War"un devam eden gösterim süreciyle de mücadele etmişti ve o hafta sonu 32,9 milyon dolarla 2. sırada yer almıştı. Ancak, "Angry Birds" o hafta sonu baskın güçtü ve Gosling'in belirttiği gibi, bu oyun uyarlaması bir devam filmine kavuşabildi. "The Nice Guys", bu kadar güçlü rakiplerle aynı anda vizyona girmesi nedeniyle üzücü bir şekilde beklenen gişe başarısını elde edememişti. Yönetmen Shane Black, geçmişte devam filmi olasılıkları hakkında yorum yapmış olsa da filmin gişedeki durumu nedeniyle şüphelerini dile getirmişti.

Ayrıca, 2017'de "The Nice Guys" temel alınarak kadın başrollü bir TV dizisi üzerinde çalışıldığı ancak projeyle ilgili yeni bir bilgi paylaşılmadığı belirtilmişti.

Kaynak: Haber Merkezi