Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sosyal Güvenlik Kurumundan İl Göç İdaresi ve DHMİ Atatürk Havalimanı Müdürlüğüne kadar tüm il idaresiyle bir araya gelerek, hareket planı için bir toplantı gerçekleştirdi. 

Bakan Koca sosyal medyadan yaptığı bilgilendirmede, "İstanbul’da vaka sayılarındaki büyük artış, şehirde her alanda harekete geçmeyi gerektiriyor. Sosyal Güvenlik Kurumundan İl Göç İdaresi ve DHMİ Atatürk Havalimanı Müdürlüğüne kadar tüm il idaresiyle bir araya gelerek, hareket planlarımızı ele aldık. SALGINA KARŞI ORGANİZE OLALIM." ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün akşam saatlerinde bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda 'hareket planı' ele alındı.

"SALGINA KARŞI ORGANİZE OLALIM"

Bakan Koca sosyal medyada toplantıya ilişkin bir paylaşım yaparak, "İstanbul'da vaka sayılarındaki büyük artış, şehirde her alanda harekete geçmeyi gerektiriyor. Sosyal Güvenlik Kurumundan İl Göç İdaresi ve DHMİ Atatürk Havalimanı Müdürlüğüne kadar tüm il idaresiyle bir araya gelerek, hareket planlarımızı ele aldık. SALGINA KARŞI ORGANİZE OLALIM." ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilişim