Yunanistan Süper Ligi'nin şampiyonluk yarışında ikinci sıradaki Panathinaikos ile lider AEK karşı karşıya geldi ve maç, Panathinaikos savunmacısı Samet Akaydin'in hatasıyla damga vurdu. Ev sahibi AEK, maçın 7. dakikasında Niclas Eliasson'un golüyle 1-0 öne geçti. Panathinaikos'un beraberlik golü için baskı yaptığı sırada, beklenmedik bir anda kalesinde ikinci golü gördü.

Panathinaikos'un taç atışı sırasında savunma oyuncusu Samet Akaydin, kalecisine dönmek istediği topu kısa pasla iletmek istedi. Ancak Akaydin'in pası yetersiz kalınca, topu takip eden Ezequiel Ponce araya girdi ve topu kaptı. Ponce, kaleciyle karşı karşıya kaldıktan sonra skoru 2-0 yaparak AEK'i daha da öne geçirdi. Bu sırada Panathinaikos teknik direktörü Fatih Terim, saha kenarında sinirli bir şekilde tepki gösterdi. Samet Akaydin'in pas hatası sonrası sinirli bir şekilde reaksiyon gösteren Terim, golün ardından büyük üzüntü yaşadı.

Beşiktaş'ta teknik direktör belirsizliği sürüyor! Beşiktaş'ta teknik direktör belirsizliği sürüyor!

AEK, maçı 69. dakikada yine Eliasson'un ayağından bulduğu golle 3-0 kazanarak puanını 75'e yükseltti ve ikinci sıradaki Panathinaikos ile arasındaki puan farkını 4'e çıkardı.

Kaynak: Haber Merkezi