Fuhuş operasyonunda 7 gözaltı, 4 tutuklama! Eskişehir ve Ankara'da eş zamanlı operasyonlar! Fuhuş operasyonunda 7 gözaltı, 4 tutuklama! Eskişehir ve Ankara'da eş zamanlı operasyonlar!

Samsun'da meydana gelen trajik olayda, boşanma davası açan eşi Yıldız Y.'yi sokak ortasında vurduktan sonra intihara kalkışan İsmail Y.'nin yaşadıkları şok etkisi yaratmıştı. Olayın ardından gözaltına alınan İsmail Y., tedavisinin tamamlanmasının ardından polis ekipleri tarafından adliyeye sevk edildi.

Olayın detayları, dün sabah saatlerinde Bafra ilçesi Kemalpaşa Mahallesi Tuna Sokak'ta yaşandı. İsmail Y., eşi Yıldız Y.'yi 3 tekerlekli elektrikli bisikletiyle seyir halindeyken tabanca ile vurdu. Ardından, intihar girişiminde bulunarak kendi yaşamına son vermeye çalıştı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, Yıldız Y.'yi kanlar içinde bulurken, İsmail Y.'i de ağır yaralı olarak buldular. Olayın ardından hastanelere kaldırılan çift, acil müdahalelerin ardından tedavi altına alındı. Yıldız Y., ameliyat edildikten sonra özel bir hastaneye sevk edilirken, İsmail Y.'nin tedavisi de özel bir hastanede tamamlandı.

Bugün tedavisi tamamlanan İsmail Y., gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen İsmail Y.'nin yaşanan bu trajik olayın ardından nasıl bir savunma yapacağı ise merak konusu oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ