Samsun Atakum’da önceki gece yaşanan cinayette Ertuğrul Temiz (39), evde birlikte yaşadığı ve bir çocukları olan sevgilisi Gülcan Güneş (44) ile arasında başlayan bir tartışma sonrasında Gülcan Güneş banyoya girdi. Ertuğrul Temiz, tartışmanın ardından onu takip ederek silahla başından vurdu ve küçük çocuğuyla kaçtı. Ardından Ertuğrul Temiz, ablasını arayarak sevgilisini vurduğunu itiraf etti. Bunun üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri evdeki durumu kontrol etmek üzere sevk edildi. Evin kapısı itfaiye ekiplerince açıldığında, banyoda kanlar içinde Gülcan Güneş bulundu.

''Aldatıldığımı düşündüm''

Sinop-Samsun karayolunda minibüs ve traktör çarpıştı: 11 yaralı! Sinop-Samsun karayolunda minibüs ve traktör çarpıştı: 11 yaralı!

Polis ekipleri, Ertuğrul Temiz’i yakalayarak gözaltına aldı. Ertuğrul Temiz’in, 3 yaşındaki oğlunu yakalanmadan önce ablasına teslim ettiği belirlendi. Emniyetteki ifadesinde, “Vücudunda bazı morluklar gördüm. Aldatıldığımı düşündüm ve tartışma büyüyünce silahla vurdum” şeklinde beyanda bulundu. Ertuğrul Temiz, yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklandı. Temiz’in oğlu ise ekipler tarafından devlet koruması altına alındı.

Kaynak: Haber Merkezi