11. Bölüm Özeti
Atilla, yıllar önce babasından aldığı görevi yerine getiremedi ve kardeşine herkesten gizli bir hayat sundu. Fakat yıllar sonra kardeşi Mert karşısına çıktı. Irmak ve Adnan cephesinde ise boşanma rüzgarları esiyor. Adnan, çareyi Filiz'e gitmekte buldu. Yıllar sonra Adnan'ı karşısında gören Filiz'in tepkisi merak konusu.
11. Bölüm Özeti

Hollywood'dan skandal itiraf: Emily Blunt, bazı aktörlerle öpüşmekten tiksindiğini açıkladı! Hollywood'dan skandal itiraf: Emily Blunt, bazı aktörlerle öpüşmekten tiksindiğini açıkladı!

Ozan'ın yokluğu Karsu ve Deniz'i endişelendiriyor. Atilla, geçici bir çözüm buluyor. Bu sırada Irmak hastalanıyor ve durumun ciddiyeti anlaşılınca hastaneye gidiyorlar. Aldıkları haber ise hepsini şaşırtıyor. Reha ise hala Karsu'yla uğraşmaya devam ediyor. Atilla'nın evinden dönen Karsu'ya hesap soran Reha, yüksek sesli bir tartışmanın ortasında, herkesin şahitliğinde büyük bir bomba patlatıyor. Peki bu bomba ne olacak?

12. Bölüm Fragmanı Yayında 

Show TV, Sandık Kokusu'nun 12. bölüm fragmanını yayınladı. Fragmanda, Karsu'nun çocuklarından aldığı darbe ve Reha'nın patlattığı bombanın yankıları görülüyor. Karsu, Reha'ya karşı nasıl bir hamle yapacak? Irmak'ın hastalığı ne kadar ciddi? Atilla ve Adnan, ailelerini bir arada tutmak için ne yapacak? Sandık Kokusu'nun 12. bölümü, Çarşamba günü saat 20.00'de Show TV'de olacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ