Ankara Valiliği'nden 'şiddetli yağış' uyarısı geldi Ankara Valiliği'nden 'şiddetli yağış' uyarısı geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na seçimlerde destek vereceğini açıklayan Seren Serengil, "Şehrimde özgür ve huzur istiyorum" dedi. 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala, sanat camiasından da İmamoğlu'na destek mesajları gelmeye devam ediyor. Son olarak şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla İmamoğlu'nu destekleyeceğini açıkladı.

Serengil paylaşımında şu ifadelere yer verdi

"Haydi güzel bir haber vereyim size... 2027 Avrupa oyunları İstanbul'umuzda olacak, inşallah o tarihe kadar Suriyelilerin ve tüm İstanbul çehresini bozabilecek her şey İstanbul'u terk eder... İstanbul medeniyetler şehridir, dünyanın merkezidir. 2027'ye kadar harika bir İstanbul için hep beraber el ele verip İstanbul'un güzelliğini gölgeleyen her şeyden güzel şehrimizi arındırma vakti gelmedi mi? Ben köpekleri öldüren, toplatan, zehirleten bir zihniyeti istemiyorum, hayvanlara haram gözle bakan garip düzeni istemiyorum. Ben artık şehrimde özgür yaşamak, hayvanlara zulüm eden belediye personellerin görmek istemiyorum. Huzur istiyorum."

Sanat camiasına da seslenen Serengil, "Sanatçı arkadaşlarımı menfaatlerini bir kenara bırakıp omurgalı olmaya davet ediyorum... Oyum Ekrem İmamoğlu'na bak ben ne rahat söylüyorum çünkü kişiliğim var herkesten aynısını bekliyorum" dedi. Serengil, İmamoğlu'nun rakipsiz olduğunu ve kesinlikle kazanacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ