Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile ilişkisi olduğu söylenen Mert Demir, magazin dünyasının ilgi odağı haline geldi. Geçtiğimiz günlerde 'Umarım Annem Dinlemez' podcast'inde konuşan Demir, cinsel yönelimi hakkındaki sorulara ilk kez yanıt verdi.

Ekran Görüntüsü 2024 04 19 162751

Serenay Sarıkaya'nın Çalkantılı Aşk Hayatı

Serenay Sarıkaya, oyunculuğu, güzelliği ve doğal tavırlarıyla geniş bir hayran kitlesi tarafından seviliyor. Cem Yılmaz ile ilişkisinin ardından Mert Demir ile yakınlaştığı söylenen Sarıkaya'nın aşk hayatı sıkça konuşuluyor.

Serenaymert.

Serpil Çakmaklı'dan olay yaratacak itiraf: ''Aldatıldığımı gözlerimle gördüm'' Serpil Çakmaklı'dan olay yaratacak itiraf: ''Aldatıldığımı gözlerimle gördüm''

Mert Demir'in Şarkısı ve İlişki İddiaları

Mert Demir, "Ateşe Düştüm" şarkısıyla tanınmaya başladı ve iddialara göre Serenay Sarıkaya ile ilişkisi bu şarkının patlamasıyla ortaya çıktı. Ancak çiftin ilişkisi hakkında net bir açıklama yapılmadı ve bu durum gizemini koruyor.

Cinsel Yönelim Açıklaması Şaşırttı

Mert Demir, podcast'te cinsel yönelimi hakkında soruları yanıtlarken, "Ben kadınlarla ilgileniyorum genel olarak. Benim genel ilgi alanımda kadınlar var cinsel olarak" dedi. Ancak "genel olarak" ifadesi, bazı hayranlarını şaşırttı ve farklı yorumlara neden oldu.

Ekran Görüntüsü 2024 04 19 163513

Gizem Devam Ediyor

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in ilişkisi hakkındaki gizem devam ediyor. İkilinin birlikte tatile çıktığı iddia edilse de henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak magazin dünyası bu ilişkiyi yakından takip ediyor.

Mert Demir'in Açıklaması

Mert Demir, "Onun dışında bütün insanlar da insan olarak ilgileniyorum" diyerek cinsel yönelimi hakkında genel bir açıklama yaptı.

Kaynak: HABER MERKEZİ