Park Bo-ram'un ani ölümü, K-Pop camiasını derin bir üzüntüye boğdu. Genç yıldız, baygın halde bulunduktan sonra hemen hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Namyangju Polis Karakolu'nun raporuna göre, genç şarkıcı kalp krizi geçirdiği düşünülüyor. Arkadaşlarıyla birlikte içki içtiği belirtilen Bo-ram'un ani ölümü, sevenlerini derinden sarstı.

Seda Bakan Baby Shower'a karşı çıktı: "Herkesten hediye beklemek ayıp değil mi?" Seda Bakan Baby Shower'a karşı çıktı: "Herkesten hediye beklemek ayıp değil mi?"

Ölüm haberi, Park Bo-ram'ın ajansı Xanadu Entertainment tarafından duyuruldu. Yapılan açıklamada, "Park Bo-ram'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesiyle görüşülerek cenaze töreni ve işlemleri planlanacaktır." ifadelerine yer verildi.

Geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda, Bo-ram şarkısının insanları motive ettiğini belirtmişti. Ayrıca, "Sadece güzel bir vücut şekline ulaşmaktan çok daha fazlası olduğunu düşünüyorum. Hayat şeklin tamamen değişiyor." demişti.

Kaynak: Haber Merkezi