14 Şubat, sevginin dahi menfaate havale edildiği çağımızda, sadece emperyal kapitalizm kazansın diye bir de garibim Sen Valentin’i kullanıp uydurulan gün bugün… Sevgi günü mü yoksa sevgililer günü mü pek anlaşılmasa da karısını, kızını, kız arkadaşını ve hatta annesini hunharca döven, öldüren erkek müsveddelerinin de yaşadığı bir ülkeyiz. Sevgi olsaydı bunca ağaç katledilir, bunca su kaynağı kirletilir miydi? Sevgi olsaydı, çocuklar anne veya babalarını huzurevi denen yerlere kapatır mıydı? Sevgi olsaydı, devleti yönetenler halkına bu kadar ayrımcı ve saygısızca yaklaşıp, yurttaşların kapitalizme boğdurulmasına göz yumarlar mıydı? Emekliler, gençler, kadınlar böyle umutsuz olur muydu? 

O yüzden ben olmayan sevginin de sevgililerin de gününü kutlamıyorum bu yalanın ve talanın hâkim olduğu dünyada. 

Gelelim nepotizmi değişim sanan CHP lideri Özgür Özel ve muhteşem ekibinin İzmir seferine… Yarın lansman yapacaklar büyükşehir ve ilçeler için. Çağrılsam da gitmem, neme lazım, dün yaşadığımdan sonra artık gurur riskine girmem 

Özgür bey kardeşim, lansman öncesi Helin hanımla Karabağlar’da arzı endam edeceklermiş, İyi de Özgür Bey kardeşim Karaburun adayıyla Karaburun’a, Çeşme adayıyla Çeşme’ye, Bayraklı adayıyla Bayraklı’ya, Gaziemir adayıyla Gaziemir’e neden gitmiyor? Karaburun adayı ve Aylin hanımla, Karaburun köylerine kek tarifi yaparlardı.  Ne diyeyim ben bu “yeni” CHP’ye bilmiyorum… Alayını Allah ıslah etsin. 

Gönül Dağı'nda Fidan kimdir? Kübra Balcan kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Gönül Dağı'nda Fidan kimdir? Kübra Balcan kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Ne mutlu Türküm diyene ne mutlu İzmir’de omurgalı yaşayana  

Kaynak: Haber Merkezi