Shakira, 12 yıllık sevgilisi Gerard Pique ile olaylı ayrılık yaşayarak sık sık adından söz ettirmişti. Shakira şimdilerde 7 yıl sonra ilk kez albüm çıkarmaya hazırlanıyor. Ünlü şarkıcı The Times'a ilişkisi hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu.

'Kariyerimi askıya aldım'

'Kariyerimi askıya aldım'

SONDAKİKA| Ünlü şarkıcı Kalben uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı! SONDAKİKA| Ünlü şarkıcı Kalben uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı!

47 yaşındaki şarkıcı Shakira, The Times'a ilişkisi hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu. Ayrılığından sonra sonra oğulları Milan ve Sasha ile Miami'ye taşınan şarkıcı "Uzun bir süre Gerard'ın yanında olmak için, o futbol oynayabilsin diye kariyerimi askıya aldım" dedi.

"Las Mujeres Ya No Lloran" albümüyle müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan şarkıcı "Aşk için çok fazla şeyi feda ettim" dedi.

7 yıl sonra ilk kez albüm çıkarıyor

7 yıl sonra ilk kez albüm çıkarıyor

7 yıl sonra ilk kez albüm çıkarmaya hazırlanan Shakira, albümüne "Las Mujeres Ya No Lloran" adını verirken albümün 22 Mart'ta dinleyicilerle buluşacağını söyledi. Albümün adı Shakira ve Bizarrap'ın "Music Sessions Vol. 53" adlı şarkısının en unutulmaz sözlerinden “Las Mujeres Ya No Lloran” (Kadınlar Artık Ağlamıyor) geliyor.

Albümü ile ilgili konuşan ünlü şarkıcı, "Her şarkıyı yazdığımda kendimi yeniden yaratıyor gibi hissettim. Şarkıları söylediğimde ise gözyaşlarım elmasa, savunmasızlığım ise güce dönüştü" dedi. Shakira'nın son albümü 'El Dorado' 2017 yılında müzikseverleri ile buluşurken, şu an yaptığı albümde 16 şarkı yer alacak.

Geçtiğimiz yıl Shakira'nın “Music Sessions Vol. 53” adlı şarkıcı Latin Grammy Ödülleri'nde ödülle ayrıldı ve Spotify'da en çok dinlenen İspanyolca şarkı olarak tarihe geçti.

Pique'ye gönderme mi yaptı ?

Pique'ye gönderme mi yaptı ?

Ünlü şarkıcı, futbolcu Pique ile ilişkisini sonlandırmasının ardından yayınladığı "Music Sessions Vol. 53" adlı şarkısında, Pique'ye atıfta bulunduğu düşünülen birçok mesaj içeriyor. Şarkının sözlerinde, "Sana bir daha dönmeyeceğim, ağlamanı ya da yalvarmanı bekleme/ Senin eleştirilmene sebep olacak olanın ben olmadığını anladım/ Sadece müzik yapmaya devam ediyorum, eğer bu seni rahatsız ediyorsa üzgünüm" gibi ifadelerin Pique'e gönderme yapıldığı düşünülüyor.

Yeni sevgilisine de gönderme 

Yeni sevgilisine de gönderme 

Şarkının sözlerinde yer alan "Beni kırdığını düşünüyorsun ama aslında beni daha güçlü kıldın/ Kadınlar artık acı çekmek yerine bu deneyimleri güce dönüştürüyor" ifadeleri, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Ayrıca, şarkıda geçen "Senin için yedek biri olduğunu varsaydığım kişiyle iyi şanslar dilerim/ Senin ne yaptığını bile bilmiyorum/ O kadar garipsin ki seni tanıyamıyorum bile/ Benim iki tane 22 yaşındaki kıza değerim. Sen bir Ferrari'yi bir Twingo'yla takas ettin. Bir Rolex'i bir Casio'yla takas ettin" gibi sözlerin, Pique'nin yeni sevgilisi olarak bilinen Clara Chia Marti'ye gönderme yapıldığı düşünülüyordu.

Kaynak: HABER MERKEZİ