Sahnesi ve muhteşem yorumuyle sevilen Sibel Can, tüm misafirlerin oluşturduğu dev koro eşliğinde şarkılarını okudu. Hit olmuş şarkılarının yanı sıra geniş bir yelpazede olan zengin repertuvarı ile misafirlerine unutamayacakları bir müzik ziyafeti sunan ünlü sanatçı, yaz ayı boyunca da yine muhteşem konser serilerine devam edecek.

1 HAZİRAN'DA İZMİR'E GELECEK

"Pretty Baby" filmindeki esur performansıyla tanınan Brooke Shields kimdir? "Pretty Baby" filmindeki esur performansıyla tanınan Brooke Shields kimdir?

Geçtiğimiz günlerde duyurduğu ‘An Epic Symphony Sibel Can’ başlıklı konserleri ile bir ilke imza atacak olan ünlü sanatçı, şarkılarını dev bir senfoni orkestrası eşliğinde dinleyicilerine okuyacak. Kendi alanında çok önemli isimler olan Mercan Dede ve Hüsnü Şenlendirici’nin de konuk olarak katılacağı konser orkestrasının şefliğini ise ünlü müzisyen Tuluğ Tırpan yapacak. Müzikseverlerin büyük bir keyifle izleyebilecekleri konserler; 1 Haziran İzmir Açıkhava, 7 Haziran İstanbul Harbiye Açıkhava, 22 Haziran Ankara Oran Açık Hava, 27 Temmuz Antalya Aspendos Antik Tiyatro, 15-16-20 Ağustos, 20 Eylül İstanbul Harbiye Açık Hava ve 24 Kasım Ankara CSO’da olacak.

Kaynak: Bülten