Şişli'de bulunan 16 katlı bir binada çıkan yangın büyük bir korku ve panik yarattı. Olay yerine hızla çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 12:50 civarıda çıkan yangında çevre kuvvet ekipleri yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Patlama oldu

Olay Şişli Gayrettepe'de Yıldız Posta Caddesi Esentepe Mahallesi Gönenoğlu Sokak'ta saat 12:50 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ramazan dolayısıyla kapalı olan 16 katlı binanın en alt katında bulunan Masquerade adlı gece kulübünde tadilat yapıldığı sırada sahnenin yanında bir patlama oldu.

Patlamanın ardından gece kulübünde yangın çıktı. Yangının büyümesiyle kulüpte ve bina dumanla doldu. O sırada kulüpte ve binada bulunanlar içeride mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaralıları çıkarttı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

Avcılar'da korku anı: 37 yıllık apartmanın balkonu çöktü! 36 daire tahliye edildi Avcılar'da korku anı: 37 yıllık apartmanın balkonu çöktü! 36 daire tahliye edildi

3 kişi öldü, 1 kişi yaralı

Yangında mahsur kalan 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye sevk edildi. İtfaiye ekipleri, kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

Ambulanslar olay mahallinde hali hazırda beklerken, vatandaşlar, çevredeki hastanelere yönlendiriliyor.

A W175240 02

Kaynak: HABER MERKEZİ