2019 yerel seçimlerine CHP’yle ittifak yaparak giren İYİ Parti Türkiye genelinde hiçbir il ya da Büyükşehir belediyesini kazanamamıştı. Meral Akşener’in bu kez seçimlere ‘hür ve müstakil’ olarak gireceğiz çıkışının partide yarattığı dip dalgası henüz tam anlamıyla bitmemiş olsa bile İYİ Parti kuruluşundan bu yana ilk kez bir Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna bu kadar yakın olduğu ortaya çıktı.

Seda Bakan'dan Yıldız Tilbe'ye dişsiz fotoğraflı destek: 'Yıldız Tilbe yalnız değildir' Seda Bakan'dan Yıldız Tilbe'ye dişsiz fotoğraflı destek: 'Yıldız Tilbe yalnız değildir'

HBS Araştırmaya göre Ordu Büyükşehir’de İYİ Parti önde…

14 ve 28 Mayıs sonuölarını en yakın tahmin eden şirket olarak dikkatleri üzerine çeken HBS Araştırma’nın Ordu Büyükşehir’le ilgili saha çalışmasının sonuçları açıklandı. Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde bin seçmenle yüz yüze görüşmeyle yapıldığı belirtilen anket sonucuna göre İYİ Parti adayı Enver Yılmaz yüzde 36,2, AK Parti adayı Hilmi Güler yüzde 29,3, CHP adayı Zekai Sana yüzde 16,1 ve Yeniden Refah Partisi adayı Adem Ağca yüzde 5,5 oranında oy almış görünüyor. Aynı araştırmada kararsızların oyu ise yüzde 11,4 olarak tespit edildi.  

Kaynak: Haber Merkezi