İş insanı Sadettin Saran, Fenerbahçe başkanlığına adaylığıyla ilgili resmi bir açıklama yaptı. Saran, başkanlık çalışmalarını sürdürebilmek için İstanbul Ticaret Odası (İTO) meclis üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

SADETTİN SARAN'DAN FENERBAHÇE BAŞKANLIĞI AÇIKLAMASI

Saran Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı adaylığıyla ilgili çalışmaları nedeniyle İstanbul Ticaret Odası (İTO) meclis üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Saran, İTO'nun mart ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmada, Odanın bir parçası olmaktan duyduğu onuru belirterek, kısa süreli görev süresi boyunca çok değerli insanlarla tanıştığını ifade etti.

Londra derbisinde gülen taraf Arsenal! Londra derbisinde gülen taraf Arsenal!

Açıklamalarına devam eden Saran, ''Geldiğimiz noktada Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlığı adaylığımla ilgili çalışmalar nedeniyle İTO meclisinden üzülerek ayrılmak durumundayım. Sizlere veda ederken burada gördüğüm samimiyeti hiçbir zaman unutmayacağımı ifade etmek istiyorum. Sevgili dostlarım, ekibimle birlikte Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için yola çıkıyoruz. Bu uğurda yalnızca Fenerbahçe'nin değil, aynı zamanda Türk sporunun, olimpik sporcularımızın başarısı için çalışacak, ülkemizin ismini Avrupa'da ve Olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil edecek planlar ve hayallerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi