SonMühür- AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Bülent Aksakal, SonMühür'e Kemalpaşa'yı anlattı. 

İşte Aksakal'ın çarpıcı açıklamaları:

10 yıl  gururla Ak belediyecilik yaptık

"Bizler AK Parti belediyeciliğini ve hizmetlerini Kemalpaşa'da 2 dönem Kemalpaşa halkımızın onayıyla gerçekleştirdik.  Seçmenin iradesine karşı her zaman saygı duyduğumuzu ifade ettik. Biz bu millete 'Efendi Olmaya' değil hizmetkar olmaya geldiğimizi yaşayarak gösterdik. Milletimiz de bizlere 19 yıldan beri iktidar olma fırsatını verdi. Kemalpaşa'da 10 yıl  gururla Ak belediyecilik yaptık. Çok büyük hizmetler gerçekleştirdik. Özellikle 2014 seçimleri sonrası Kemalpaşamızda  20 yılda yapılamayacak hizmetler yaptık.

"CHP Belediyesi Bizim yaptığımız eserlerin bakımını bile yapamıyor"

Bugün CHP Belediyesi Bizim yaptığımız eserlerin bakımını bile yapamıyor. Belediye başkanı 500 günlük sunumunu yaparken ilk sırada bizim gerçekleştirdiğimiz Alparslan Türkeş Kongre Merkezini gururla İzmirlilere anlatıyor.Biz Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğinden zaten hizmet beklemiyoruz. Sadece Bizim yapmış olduğumuz eserlerin bakımını onarımını yapabilse dahi yeterli diyoruz. Ama onu da yapamıyorlar. Biz bugüne kadar Kemalpaşa'nın lehine vatandaşlarımız lehine her şeye Cumhur ittifakı olarak evet dedik,  demeye de devam edeceğiz. Şu unutulmamalıdır ki belediye başkanını nasıl halk seçiyorsa mecliside aynı irade seçiyor, o irade mecliste yetkiyi Cumhur ittifakına vermiştir Biz de bunun gereğini yapmakla mükellefiz. Zaman zaman meclisin iradesi yok sayılarak bazı şeyler oldu bittiye getirilmek istenmiştir. Buna istinaden   grup başkan vekilimiz Dr. Metin Yaşar meclisteki bütçe görüşmesinde CHP li başkan tarafından hazırlanmış olan performans ve bütçenin Kemalpaşa’nın bütçesi olamayacağını Kemalpaşa’ya yakışır bir bütçe olmadığını belirtmiştir.

"Asıl tehdidi ve şantajı birileri kamuoyunu aldatmak için yapmaktadır"

2020 yılı bütçesinden  6 milyon daha az hem de karşılığı olmayan bir bütçe olduğunu belirtmiştir. Kemalpaşa büyürken Kemalpaşa gelişirken bütçesi ters orantılı olarak küçülmüştur. Ama buna rağmen yapıcı olma adına Kemalpaşa için Kemalpaşalılar için içimize sinmesede ayakları yere basmayan bu bütçeye evet demiştir.  Grup başkan vekilimiz Kemalpaşa meclisinde yapmış olduğu konuşmada   Belediye Meclisi’nin görüşünün alınmasının Kemal Paşa’nın daha da faydasına olacağı inancını belirtmiş meclis çoğunluğunun kimde olmasından ziyade Meclise saygı duyulmasının önemini vurgulamak için bir konuşma gerçekleştirmiştir. Bunu bir tehditmiş gibi algılayıp algı yapmaya kamuoyunu yanıltmaya Hiç Kimsenin hakkı yoktur. Asıl tehdidi ve şantajı birileri kamuoyunu aldatmak için yapmaktadır. 

"Taş üstüne taş koyamayanları 2024 korkusu şimdiden kaplamış"
Ama CHP il başkanı ve CHP liler Çokta seçim istiyorlarsa ve yürekleri varsa hem belediye başkanları hem de meclis birlikte istifa etsin yeniden seçim yapalım Kemalpaşalı ne diyor Kemalpaşa’nın iradesi nedir hep birlikte görelim .2024’ü beklemeye hiç gerek yok. Bugüne kadar taş üstüne taş koyamayanları 2024 korkusu şimdiden kaplamış."

Editör: TE Bilişim