KERİM UĞUR / SON MÜHÜR - İzmir’de akşamüstü saatlerinde başlayan yağmur kenti etkisi altına aldı. Yağmur yüzünden bazı anaharterler ve yollar sular altında kalırken, AK Parti İzmir’den de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e eleştiriler gecikmedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Av. Özgür Hızal, yağmur sonrası çekilen videoları sosyal medya hesabından paylaşarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yüklendi.

Hızal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “ İzmir’in yağmurla imtihanı ne yazık ki devam ediyor. Şehrin temel ihtiyaçlarından biri olan kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarına yatırım yapmayan Tunç Soyer yönetimi, bu görüntülerin tek sorumlusudur! Yılmadan, bu görüntüler her oluştuğunda paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Öte yandan Çeşme görüntülerini de sosyal medya hesabından paylaşan Grup Başkanvekili Hızal, " Burası da Çeşme... Çeşmeli hemşehrilerimiz de artık ilçenin hizmet alamayışını bu şekilde eleştirmeye başlamış. Tunç Soyer bu videoları izlesin, kentte yaşayanları ne kadar ihmal ettiğini bir kez daha görsün. Zor ama belki bir ders alır... "  ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim