Survivor All Star'da gerilim dolu bir eleme atmosferi yaşanıyor. Bu haftanın eleme adayları arasında Yasin, Yaman, Sercan ve Hakan yer alıyor. Hayatta kalmak için büyük bir mücadeleye hazırlanan yarışmacılar, eleme düellosunda rakiplerini geride bırakmak için ellerinden geleni yapacaklar. Ancak, düelloyu kaybeden yarışmacı Survivor hayallerine veda edecek.

Eleme gecesi öncesinde, mavi ve kırmızı takımlar arasında nefes kesen bir ödül oyunu mücadelesi yaşanacak. Kazanan takım, adanın koşullarında biraz olsun nefes alabilecek büyük bir avantaj elde edecek. Ancak her iki takım da kazanmak için sonuna kadar mücadele edecek. 12 Nisan 2024 Cuma akşamı ekrana gelecek olan Survivor'da elenen yarışmacı, izleyicileri büyük bir sürprizle karşıladı.

SURVİVOR ALL STAR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyununun galibi henüz belli değil. Hangi takımın zafer kazanacağı ise merakla bekleniyor. Ödül oyununun sonucu açıklandığında, detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Vedat Işıkhan'dan 'gurbetçi' vatandaşlara müjde! Vedat Işıkhan'dan 'gurbetçi' vatandaşlara müjde!

SURVİVOR ALL STAR KİM ELENDİ?

Survivor'da eleme gecesi yaşandı ve bir yarışmacı adadan ve hayallerinden ayrıldı. Survivor All Star'a veda eden isim Hakan Hatipoğlu oldu. 

Kaynak: Haber Merkezi